27. května 2012

Testování lehokol

26. a 27. května jsme uspořádali testování lehokol a lehotříkolek výrobce AZUB. Kdo přišel, odnesl si nezapomenutelné zážitky z jízdy na těchto nádherných strojích.







Další z akcí, kterou jsme pro vás, naše příznivce připravili, bylo testování lehokol ve spolupráci s Uherskobrodskou firmou AZUB, výrobcem těchto úžasných vozítek. Testování lehokol jsme záměrně spojili s tradiční cyklistickou akcí Na kole z Plzně na hrady, která byla odstartována v 6 hodin ráno. Na cyklisty, kteří se odpoledne vraceli z jednotlivých tras čekalo naše překvapení. Svézt se samozřejmě mohli i náhodní kolemjdoucí a kolemjedoucí.


Testování jsme zahájili s malým zpožděním a ještě před začátkem se sešlo několik zájemců, kteří si nechtěli nechat ujít tuto jedinečnou příležitost.


AZUB přivezl několik modelů lehokol a 3 modely lehotříkolek, které se nezastavily až do nedělního večera.


Zájmu se těšila i skládací kola Tern, z nichž jedno bylo osazeno špičkovým elektromotorem značky BIONX.


Stejným motorem byla osazena i jedna z tříkolek. Mnoho testovacích jezdců potvrdí, že bylo těžké se přemluvit k opuštění stroje.






Kdo se svezl na tříkolce, často si troufl i na jednomístné lehokolo. Zvládnout jízdu na něm byla pro někoho hračka, pro někoho otázka pár minut. Zklamaný určitě nebyl nikdo, kdo to zkusil. Jak prohlásil obchodní ředitel AZUBu Petr Hebeda: "Kdo nepadá, jezdí pod své možnosti."




No a ti nejodvážnější mohli zkusit i jízdu ve dvou.




U rybníka nemohly chybět samozřejmě ani koloběžky. Jen málokdy se sešly všechny pohromadě.


Na "place" byla i horká novinka RUBIK, skládací koloběžka od firmy KOSTKA.

Věříme, že si všichni kdo se projeli, odvezli skvělé zážitky a že přijdou i na další naše setkávání třeba při závodě koloběžek.

Přijdete příště taky?

Sledujte naše stránky, nebo zaregistrujte váš e-mail, na který vám budeme zasílat výhradně pozvánky na podobné akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat